tiistai 24. heinäkuuta 2012

Päivä 3. Toivelistani

Päivä 1 - Miksi harrastan ratsastusta
Päivä 2 - Ratsastajaesikuvani

Päivä 3 - Toivelistani
Päivä 4 - Unelmahevoseni

iPäivä 5 - Ratsastusurani
Päivä 6 - Omat varusteeni
Päivä 7 - Kuinka hevoseni tuli minulle
Päivä 8 - Parhaat saavutukseni ratsastuksessa
Päivä 9 - Lempimerkkini
Päivä 10 - Kotitallini
Päivä 11 - Mitä hevoseni syö
Päivä 12 - Elämäni hevonen/hevoset
Päivä 13 - Hevoseni varusteet
Päivä 14 - Unelmatallini
Päivä 15 - Parhaat kuvat hevosestani
Päivä 16 - Mieleenpainuvimmat kilpailuni
Päivä 17 - Vahvuuteni ja heikkouteni ratsastajana
Päivä 18 - Tärkein ja turhin varusteeni
Päivä 19 - Hevosesikuvani
Päivä 20 - Tavoitteeni ratsastuksessa
Päivä 21 - Hevoseni hyvät ja huonot puolet
Päivä 22 - Videokooste hevosestani
Päivä 23 - Näin valmistaudun kilpailuihin
Päivä 24 - Hevosblogeja joita luen
Päivä 25 - Minä hevosenomistajana
Päivä 26 - Taustajoukkoni
Päivä 27 - Parhaat hevoskuvani (itsekuvatut)
Päivä 28 - Unohtumattomin hevosmuistoni
Päivä 29 - Ratsastusurani tärkein valmentaja/opettaja
Päivä 30 - Tilannekuvia ja kommelluksia






Tämän päivän postauskohdan lukiessani meinasin revetä nauramaan, sillä tämä postaus voisi jatkua vaikka kuinka pitkään. On sata ja yksi asiaa mitä haluaisin, mutta suurin osa niistä on täysin tarpeettomia ja liian kalliita omalle kukkarolleni. Joten tämä toivelinsta on lähinnä sellainen, että alkupäässä ovat ne asiat jota myös tarvin ja loppupäässä sitten sellaiset vähän tarpeettomat asiat. En kuitenkaan aijo tässä koko toivelistaa kirjottamaan, joten tässä on sellaiset must get -jutut. 


Ensimmäisenä listalla olisi uusi banneri, vaikka se nyt ei varsinaisesti liitykkään tähän postaukseen. Haluaisin mielenkiintoisen näköisen ulkoasun, sillä nykyinen tylsistyttää jopa itseni. Kuitenkin halusin päästä kaikkeista vanhimmasta eroon juurikin sen takia, että se ei vastannut ratsukon taitoja ollenkaan. Se vasta ihmisiä karkoittikin. Jos joku tätä lukiessa saa inspiraation tai olisi halukas tekemaan uuden bannerin heittäkää kommentilla.

(c) Hööks

Ihan ensimmäisenä siis must get -listalta löytyy Back on Track merkkinen selänlämmitin. Vanha hevonen kun Ami on ja lavoistaan aina välillä jumissa tekee ihan hyvää saada tällainen selkään. Jos vaikka hieman auttaisi, kun paljon hyvää juttua olen tästä kuullut. Voisi aina heittää sitten treenin jälkeen selkään.

(c) Hööks

Seuraavana listalla siis samalta merkiltä suojat takajalkoihin. Amilla kun on vanha "taisteluvamma" vasemmassa takajalassa, joten tällaiset eivät olisi sinnekään pahitteeksi.

(c) Hevosväylä
Sitten aivan ihanat HV Polon pintelit. En itse hirveästi välitä merkistä sen enempää, ellei siinä ole jotain maailmaa mullistavaa uutta tekniikkaa (kuten BOT), mutta HV Polon kaikki tekstiilit ovat niin hienoja, että tällaiset kelpaisivat kyllä valmennuskäyttöön erittäin hyvin.

(c) Hevosväylä
Eli samalta merkiltä myös huopa. Yksinkertainen, kaunis ja pirun kallis. Ottaa köyhän opiskelijan kukkarolle aika pahasti, mutta silti se sieltä listalta löytyy.

(c) Horze
Ja kukapa nyt ei voisi näitä haluta? Kestävät, hyvät kädessä, tyylikkäät ja rahareikä kukkarolle nekin. Mutta silti pikkutytön tapaan must get.

(c) Horze
Ja uuden kypäränkin hankinta tulee jossain vaiheessa vastaan, joten tällainen kelpaisi hyvin. Sääli tuota vanhaa kypärääni, koska se on pirun hyvä päähän ja muutenkin todella kaunis. Nyt se vaan on alkanut käpristymään. Täytyy katsoa, saisiko sitä vielä pitkitettyä hetkeksi.

(c) Hööks

Ja sitten alkaakin lista, jossa on sellaisia joskus hankittavia hankintoja jos on rahaa. Haluaisin ostaa Amille nivelkuolaimiin tällaisen paksuturparemmiset suitset, tosin en tätä mallia juuri. Halvemmallakin löytyy hienompia. Tämä nyt vain sattui olemaan sopivan samankaltainen kuva.

(c) Hevosväylä
Ja myös tällaiset housut kelpaisivat paremmin kuin hyvin. Omat Horzelta ostetut kun alkavat hyvinkin pian hajoilemaan, vaikka kyseiset housut ovat ostettu 2 kuukautta sitten...

(c) Calevo
Viimeisenä (koska kuume alkaa käymään aivoille), muttei vähäisempänä (koooska kallis) on totta kai aito nahkasatula. Mentsästin kauan haluamaani, mutten löytänyt sitä mistään, joten tässä nyt on ainakin jotain viittaa siihen millainen koulusatulan tulis olla. Riippuu tietysti paljon hevosen selästä mikä siihen menee, mutta itse haluaisin syvän istuimen ja kunnon tuet. Saksassa ollessani ratsastin niin ihanalla satulalla, että olisin voinut jäädä sinne asumaan! Kieffer olisi kuitenkin sellainen merkki, jolta ainakin ensimmäiseksi lähtisin hakemaan satulaa. Tuo meidän estesatula kun on hyväksi todettu!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti